Radio MFK – Lyden af Mariagerfjord

FAQ

FAQ (Oftest Stillede Spørgsmål)

Spørgsmål, ris/ros eller noget helt 3.?
Du er altid mere end velkommen til at skrive til os enten på mail eller via Facebook.

Inden du kontakter os, prøv da gerne om du finder svar
via et af de oftest stillede spørgsmål om os, herunder 🙂

Q: Hvad/hvem er Radio MFK?

A: Kort sagt – Radio MFK (MariagerFjord Kommune) er Mariagerfjord Kommunes radiostation.

Q: Hvor lang tid kan jeg høre Radio MFK?

A: Du kan høre os så meget du har lyst. Vi er i luften 24/7, så uanset om du er frisk i dagtimerne eller nattetimerne, er der altid den bedste musik til dig 🙂

Q: Hvordan og/eller hvor kan jeg høre Radio MFK?

A: Radio MFK sender online via internettet 24/7 og på FM 93,7 MHz til hele Mariagerfjord.
Vælg menupunktet øverst Om Radio MFK > Sådan lytter du, for at læse mere om hvordan du får os i dine højttalere
🙂

Q: Hvorfor sender Radio MFK ikke på FM/DAB+ hele tiden?

A: Slots- og kulturstyrelsen har en længere diskussion igang om hvorvidt FM/DAB+ båndet skal lukkes eller ej.
Derfor har det ikke været muligt for os at søge ind og få en plads på en frekvens. Vi henviser til at finde info på hjemmesiden for Slots- og kulturstyrelsen.
Pr. 1. oktober 2020 har vi dog indgået samarbejde med Mariagerfjord Lokalradio som et forsøg, hvor vi sender 2½ time hver dag, hele ugen.

Q: Jeg hører ingenting/der sker ikke noget når jeg forsøger at høre Radio MFK?

A: Prøv evt. at stil ind på en anden enhed (PC, mobil, tablet, internetradio osv.) i stedet.
Fungerer det derpå, er det den valgte enhed som ikke understøtter formatet vi udsender vores stream i.
Hvis det heller ikke fungerer og “alt bare er dødt”, så at sige, så tjek evt. hjemmesiden eller vores Facebook side for evt. driftsmeldinger da det kan være pga. strømafbrydelser eller større opdateringer der gør at vi desværre er nødt til at forlade æteren i tidsrummet det foregår.

Q: Hvordan kommer jeg i kontakt med Radio MFK?

A: Vi er altid glade for at høre fra dig som lytter. Uanset om du er privatperson eller det er på vegne af en virksomhed.
Har du/i ris/ros, forslag til evt. sange som mangler, ønsker om at blive frivillig, ønsker om at blive sponsor, donationer eller noget helt 3.?
Så skriv til os via mail; radio.mariagerfjord@gmail.com eller direkte via vores Facebook – vi svarer som udgangspunkt samme dag på mail og Facebook
🙂

Q: Hvad slags musik kan jeg høre/ikke høre på Radio MFK?

A: På Radio MFK spiller vi kun musik i mainstream genren med det bedste fra 80’erne og op til i dag, sammen med de sange der vækker minderne frem igen.
Derudover vil du også støde på sange der ikke før er spillet på andre radiostationer i form af sange til den yngre generation, danske og tyske sange, dansktop sange osv..
Med overstående, giver det nok den største musiksamling og vi kan på den måde tilbyde såkaldt “repeat-garanti”, hvilket sikrer dig at samme sang ikke spilles flere gange dagligt.

Vi spiller ikke sange i genren hård rock, rap, hip-hop, metal, hardstyle, trance osv., eller sange hvor man har brugt auto-tune, da den slags ligger uden for vores musikformat.*

*Enkelte numre i vores sortiment dog undtaget, da disse nøje er blevet gennemlyttet og er blevet stemplet som “lyder godt”.